keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Yhteinen harrastus

Niin, yhteinen harrastus on yksi tärkeä parisuhteen koossapitävä asia. Meillä harrastetaankin intensiivisesti joka ainoa ehtoo ja väliin päivälläkin. Kunto siinä säilyy hyvin, varsinkin kun välillä yhteisesti käydään jääkaapilla ja etsitään proteiineja ynnämuita tärkeitä kuntoa ylläpitäviä aineksia.

Nyt Shotsin talviolympialaisten jälkeisellä viikolla harrastamme yhdessä snookerin peluuta. Sehän on enemmänkin aivojumppapeli kuin fyysinen laji. Istumalihakset tässä tietysti kehittyvät, mihin suuntaan, sen näkee sitten kun harrastukset on harrastettu, eli siirrytään seuraavalle tasolle takamuksinemme. Snookerin lomassa notkeutetaan sormia ja koko käsiäkin kaukosäädin jumppavälineenä. Tallentimeen näppäillään programmeja,mitä ehkä joskus voidaan katsoa.
Nyt juuri edessämme aukeaa vanhojen autojen ihmeellinen maailma. Tätä katsotaan nyt jo toistamiseen, koska mies, jota autot kiinnostavat, väsähti ennen aikojaan eilisessä harrastusillassa. Ameriikassa tuntuvat olevan. Siellä sitä riittää romua ja luksusta, you name it. Aivojumppaa ihan parhaasta päästä, kun muistelemme: "just tommone auto oli sil, muistaksää, mikä sen nimi ny olikaa?"

Minulla tässä on nämä kutimet sylissä, nytkin tämä neuletakin teelmys ja sukankudinkin. Välillä pistelen muutaman kerroksen kumpiakin ja sitten jo taas pitää päivittää pasianssit ja pimpelipompelit.

Jalottelen vähän väliä, pitää käydä ryypyllä, kun munuaiset huutavat vettä. Kahden litran tinki tulee kyllä useimpina päivinä juotua, niinkuin lääkäri määrää. Siellä keittiön proteiinilähteillä myös voi käydä samoilla reissuilla ja myös herkkulaatikon availu vetreyttää jopa jumiutuneita olkavarsia.

Niinkuin tiedetään ja meillä jo nähdäänkin, poskilihakset ja leukaperänahat alkavat ikävästi taipua maata kohti, vaikka kuinka mössöttää ja höpöttää. Jotenkin pitää huolehtia poskien kunnosta ja juuri nyt kumppanini kuuluu levittävän näkkileivän päälle " kräämiä". Näkkileipä onkin järkeilyjemme mukaan erittäin  hyvää kasvolihasten kuntoutukseen. Possun läskisavuviipale mukavasti pehmentää liikaa rouskuntaa.

Taas pelataan snookeria. Maguire ja tuntemattomampi peluri Pagett iskevät palloja pussiin.

Tästä tämäkin harrasteluilta kohta päättyy ja alkaa nukkumisharrastus, joka myös on yhteinen eli samassa sängyssä harrastellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti